منوی دسته بندی

راه اندازی تجهیزات مخابراتی و دریایی

عنوان پروژه:

خرید، حمل، نصب و راه‌اندازی تجهیزات مخابراتی و حفاظت الکترونیکی و دریایی بندر

کارفرما:

 منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد

راه اندازی تجهیزات مخابراتی و دریایی

توضیحات

هدف اصلی این پروژه، تجهیز بندر به آخرین فناوری های مخابراتی و حفاظتی می باشد. با اجرای این پروژه، می توان به بهبود ارتباطات، افزایش نظارت بر تردد دریایی، ارتقای سیستم های امنیتی و در نهایت افزایش بهره وری بندر دست یافت. همچنین این پروژه گامی مهم در جهت همگام سازی بندر با استانداردهای بین‌المللی است.

 

فعالیت‌های انجام‌شده در پروژه:

تجهیزات مخابراتی (Telecommunications equipment):

نصب و راه اندازی لایسنس ها از طریق نمایندگی مجاز آلکاتل، در مرکز سوئیچ بندر انجام شد.
نصب و راه اندازی سیستم های تلفنی پیشرفته (سامانه Voice Guide یا سیستم راهنمای صوتی) و بارگذاری کامل فایل های صوتی ضبط شده بر روی مرکز سوئیچ از طریق نمایندگی مجاز آلکاتل، در مرکز سوئیچ مخابراتی بندر به منظور ارائه خدمات بهتر به کاربران و بهبود ارتباطات داخلی و خارجی بندر انجام شد.

2-سیستم های حفاظتی (Protection system):

نصب و راه اندازی 5 دستگاه دوربین گردان از برند Panasonic با کیفیت بالا در نقاط مختلف بندر به منظور افزایش امنیت و نظارت بر فعالیت ها بر روی پایه های تهیه شده (اعم از کابل کشی تغذیه و شبکه و جوشکاری) و انتقال تصویر به مرکز مانیتورینگ بندر انجام شد.
نصب و راه اندازی 10 دستگاه دوربین ثابت از برند Hikvision تهیه شده (اعم از کابل کشی تغذیه و شبکه) در نقاط مورد نظر کارفرما انجام شد.
انجام کلیه تنظیمات پیکربندی (Configuration) سوئیچ (switch)

3-تجهیزات مخابرات دریایی (Marine):

نصب و راه اندازی سیستم های (AIS) شناسایی خودکار شناورها (Automatic Identification System) از برند SRT Marin جهت افزایش ایمنی تردد دریایی و بهبود مدیریت ترافیک دریایی به همراه سایر فعالیت ها که در ذیل شرح داده شده است صورت پذیرفت:

از انواع کابل های هلیاکس (Heliax cable) (1/2 و RG213) و کابل های شیلددار (shielded cable) 3*1.5 با کیفیت بالا و استاندارد های بین المللی استفاده شده است.
♦ 
تهیه، ساخت و نصب ساپورت (انجام جوشکاری و برشکاری) به منظور نصب تجهیزات از قبیل آنتن‌ها بر روی دکل مخابراتی موجود
ایجاد مسیر کابل، آب بند (waterproofing) نمودن لوله ارتباطی عبور کابل مطابق با استاندارد ها ئ همچنین اخذ تاییدیه دستگاه نظارت

سایر تجهیزات مورد استفاده در این بخش شامل سوئیچ های شبکه (Network switch)، تجهیزات تغذیه و… می باشد.
راه اندازی وتست دستگاه و لیبل گذاری (Tagging) دوسر کابل ها و ارائه نقشه الکترونیکی کار نیز از جمله اقدامات انجام شده در این بخش است.

4-نصب تجهیزات اینترکام (Intercom) شناور(Boat):

در این قسمت هم از تجهیزات و مواد با کیفیت بالا و استاندارد های دریایی (Marine Standard) استفاده شده است از جمله این تجهیزات به شرح ذیل می باشند:

تهیه و نصب انواع کابل های مورد نیاز از جمله کابل دبل شیلد جهت ارتباطات دیتایی و کابل شیلددار 3*1.5 جهت تغذیه پنل اصلی و تجهیزات که کابل کشی و فرم دهی کابل ها نیز انجام گردید.
تهیه قاب چوبی به منظور نصب پنل اصلی و سوراخ کاری کنسول پل فرماندهی جهت عبور کابل
تهیه، ساخت و نصب ساپورت (support) انجام جوشکاری و برشکاری (welding and cutting) با استفاده از متریال آلومینیومی با توجه به ابعاد ارایه شده در کتاب دستگاه به منظور نصب تجهیزات، مطابق با استاندارد های دریایی و همچنین اخذ تاییدیه دستگاه نظارت
ایجاد مسیر کابل، نصب گلند (Gland) در مسیر عبور کابل از جداره داخلی به خارجی شناور آب بند نمودن لوله ارتباطی عبور کابل، مطابق با استاندارد های دریایی و همچنین اخذ تاییدیه دستگاه نظارت
انجام تست های نهایی و راه اندازی تجهیزات و همچنین لیبل گذاری (Tagging) دو سر کابل ها و ارائه نقشه های الکترونیکی کار انجام شد.
با توجه به اینکه شناور از نوع SAR Boat بوده لذا ساخت ساپورت و کلیه متریال مورد نیاز مراحل نصب از نوع آلومینیوم و مطابق با استاندارد های دریایی انجام شده است.

5-نصب دو دستگاه رادیو VHF-DSC بر روی شناور:

دستگاه VHF-DSC (Very High Frequency Digital Selective Calling) یک دستگاه رادیویی است که برای ارتباطات کوتاه برد دریایی استفاده می شود. در این قسمت از پروژه دو دستگاه رادیو VHF-DSC از برند JRC تهیه و نصب گردید و سایر فعالیت های صورت گرفته به شرح ذیل می باشد:

تهیه و نصب انواع کابل از جمله کابل RG213 از برند اروپایی و کانکتور های (Connector) مورد نیاز و کابل شیلددار (shielded cable) 3*1.5 جهت تغذیه تجهیزات انجام شد.
تهیه، ساخت و نصب ساپورت (انجام جوشکاری و برشکاری (welding and cutting) با استفاده از متریال آلومینیومی با توجه به ابعاد ارایه شده در کتاب دستگاه به منظور نصب تجهیزات، مطابق با استاندارد های دریایی (Marine Standard) و همچنین اخذ تاییدیه دستگاه نظارت
ایجاد مسیر کابل، نصب گلند (Gland) در مسیر عبور کابل از جداره داخلی به خارجی شناور آب بند نمودن لوله ارتباطی عبور کابل، مطابق با استاندارد های دریایی و همچنین اخذ تاییدیه دستگاه نظارت
برقراری ارتباط دستگاه با GPS (Global Positioning System) موجود در شناور و همچنین تنظیمات مورد نیاز دستگاه انجام شد.
راه اندازی و تست دستگاه و همچنین در پایان کار لیبل گذاری دو سر کابل ها و ارائه نقشه های الکترونیکی کار انجام شد.

6-تعمیرات زیرآبی و روآبی اسکله شناور ناجی:

در این مرحله از کار فعالیت های داکینگ (Docking)، ساخت زین، انجام عملیات زیرآبی طبق نظر موسسه رده بندی و دستگاه نظارت، آنداکینگ انجام شد که در ذیل شرح داده می شود:

شست و شوی کامل بارج (Barge)(یک شناور بزرگ و عریض است که معمولا برای حمل بارهای سنگین و حجیم در آبراهه ها، رودخانه ها و کانال های دریاچه ها استفاده می شود) با آب شیرین و چربی زدایی و خزه تراشی کامل (cleaning, degreasing, descaling)
انجام گریت بلاست (Grit blasting) کامل بدنه سطوح داخل و خارج (طبق نظر کارشناس سازنده رنگ – سندبلاست SA2.5)
انجام تعمیرات مورد نیاز شامل جوشکاری و برشکاری (welding and cutting)
انجام ضخامت سنجی (Thickness measurement) پلیت و ارائه گزارش و تعویض پلیت
انجام رنگ آمیزی کامل با رنگ دریایی مورد تایید کارفرما در سه لایه به ضخامت حداقل 240 میکرون
انجام تست ضخامت سنجی (Thickness measurement) رنگ و ارائه گزارش

رنگ آمیزی (Painting) سطوح بارج با رنگ ترمز (ضد لغزش (Anti-Ship) به منظور ممانعت از سر خوردن نفرات
باز کردن بارج از محل خود در بندر و بستن و نصب مجدد بارج در محل
آب بند کردن (waterproofing) دریچه های بارج
تعویض پیچ و مهره های (Nut and bolt) معیوب
اعمال رنگ ضد خزه (Anti- fouling) زیر سطح آب خور
تعویض، تامین و نصب زینک آند (Zinc Anode)